Nieuwe sponsoren voor V.V. SIOS

Het nieuwe jaar begint goed voor V.V. SIOS. Hoofdsponsor B.U.C. steekt het eerste elftal in een compleet nieuw tenue. Verder sponsort B.U.C. samen met Muta Sport Nederland het tenue voor de jeugd onder 19 (JO19). Beide teams presenteren de nieuwe kleding op zaterdag 31 maart 13.30 uur voorafgaand aan de wedstrijd van SIOS 1. De presentatie was eerder op 17 maart gepland maar toen lieten de weersomstandigheden het niet toe om het veld te gebruiken.
B.U.C. heeft toegezegd de komende jaren hoofdsponsor van V.V. SIOS te blijven. Zo wil het bedrijf in stalinrichting een structurele bijdrage leveren aan de maatschappelijke rol die de voetbalclub in Sauwerd inneemt. Specialist op het gebied van sportkleding en –materialen Muta, is de komende vijf jaar totaalleverancier van de club.
De sponsoren weten V.V. SIOS dit jaar goed te vinden. Zijlstra Installatietechniek uit Leens sponsort nieuwe tassen voor het eerste dameselftal. Daarnaast hebben Wienke Interieur, De Boer Timmerwerken, Medusa en de kerk van Klein Wetsinge hun handtekening gezet voor een bord langs het hoofdveld.
Het is niet zomaar dat bedrijven enthousiast zijn om hun naam aan de club uit Sauwerd te verbinden. Zo mocht Rosanne Datema, speelster van Vrouwen 1, zich naast winnaar ook nog eens topscorer noemen van De Hogelandcup. En weet SIOS 1 zich in competitie op het veld meer dan goed te handhaven. Dit zorgt op zaterdagmiddag voor een spannende pot voetbal met veel publiek langs de lijn.
V.V. SIOS is een kleine voetbalvereniging met een breed aanbod. Naast een eerste heren en -dames elftal beschikt de club over een tweede heren elftal, een dames 7×7 team, een 35 + team, een walking football team, jeugdteams en een enthousiaste club kabouters. Kortom een bloeiende vereniging waar iedereen van 4 tot 94 jaar uit Sauwerd, Adorp, Wetsinge en daarbuiten met plezier kan voetballen.