Clubhanddoekactie en ballenactie!

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De corona crisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, de drukte te vermijden en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten twee acties in te zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 5 juli.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf NU naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/vv-sios/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

We willen voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee? We hebben voor volgend seizoen 60 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie. Iedereen die VV SIOS een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij VV SIOS. Want als het balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal
 
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
 
www.actielink.nl/vvsios