We zoeken nog…

Op dit moment zijn er bij V.V. SIOS de volgende vacatures:

Neem voor meer informatie of aanmelden voor de volgende vacatures contact op met jeugdafdeling(at)vvsios.nl

Jeugdtrainer
Het leiding geven aan de trainingen van jeugdteams. Het is niet nodig zelf goed te kunnen voetballen, hoewel het natuurlijk wel makkelijk is als je de basisregels van het spelletje onder de knie hebt. Eventueel kan je via de club ook een cursus bij de KNVB volgen en kunnen we je wat oefenstof aanreiken.

Neem voor meer informatie of aanmelden voor de volgende vacatures contact op met pr(@)vvsios.nl.

Kantinemedewerker zaterdagmiddag
Het draaien van kantinediensten op de zaterdag. Er wordt in ploegendienst gedraaid. Er wordt gestreefd om alle medewerkers één keer in de maand een ochtend- of middagdienst te laten draaien. De diensten worden gedraaid door twee personen. Een gezamenlijke opgave is ook welkom.

Kantinemedewerker dinsdag/donderdag
Het draaien van kantinediensten op de dinsdag- en donderdagavond. Voor en na de training van het eerste elftal (+/- 19:30 – 22:15)

Gastheer/gastvrouw/’lid van dienst’
Het in de ochtend ontvangen van leiders en trainers van de bezoekende teams en aanspreekpunt voor kantinepersoneel en de eigen teams en vrijwilligers.

Lid sponsorcommissie
Werven van nieuwe sponsoren en (actief) meedenken in het sponsorbeleid.

Redactielid Seizoengids
Als redactielid van de seizoengids help je mee met het bedenken van de inhoud voor de seizoengids voor het komende jaar, het verzamelen en uitwerken van de inhoud en het verzorgen van de opmaak van de seizoengids zelf. We zijn opzoek naar meerdere vrijwilligers dus als je met één van de genoemde punten misschien wat minder uit de voeten kan hoeft dat geen probleem te zijn.

Webbeheer (berichten)
Voor de website zijn we op zoek naar iemand die af en toe berichten wil schrijven over de ontwikkelingen bij de club. Te denken valt bijvoorbeeld aan verslagen van evenementen en (unieke) prestaties van elftallen.

Medewerker inkoop
Bij voetbal vereniging SIOS zijn we voor een groot deel van de inkomsten afhankelijk van de omzet in de kantine. Om deze omzet te genereren moeten er verschillende producten ingekocht worden. Als medewerker inkoop ben je hier met meerdere mensen verantwoordelijk voor en heb je natuurlijk ook de vrijheid om wijzigingen in het assortiment aan te brengen of nieuwe producten te introduceren.

Neem voor meer informatie of aanmelden voor de volgende vacatures contact op met secretaris@vvsios.nl

Grensrechter 1e elftal
Als grensrechter fungeren bij de wedstrijden van het eerste elftal van SIOS. Kennis van de spelregels is een vereiste.

Wilt u op een andere manier toch iets voor de club betekenen dan is dat natuurlijk ook van harte welkom, neem dan contact op met pr@vvsios.nl.