Hoe werkt SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’SponsorKlikspagina van Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Voetbalvereniging ‘Succes Is Ons Streven’ niets op.